• Ons assortiment kun je binnenkort vinden op onze pagina ‘Assortiment’. Dit zijn vooral coniferen en groenblijvers. Het grootste gedeelte van de planten op onze kwekerijen zijn 2 meter of hoger. Ben je op zoek naar iets wat niet in onze assortimentspagina wordt vermeld? Mail ons dan, wij helpen je altijd met zoeken naar de juiste plant.

  Ja en nee, over het algemeen leveren wij planten uit de volle grond. Dat betekent dat deze uit de grond gerooid worden als de bestelling is geplaatst. We hebben ook een kleine voorraad in pot

  Jazeker! Wij hanteren als basis de HBN voorwaarden voor de boomkwekerij. Wij wijken op een aantal punten af, je vindt de afwijkingen op onze website in het tabblad Assortiment.

  Wij bieden dit niet standaard aan. Normaal gesproken worden planten bij onze kwekerij afgehaald. Daar zijn de prijzen ook op gebaseerd. In sommige situaties worden de planten bezorgd. Hierover wordt dan een prijsafspraak met u gemaakt.

  Nee, er is niet altijd iemand aanwezig. Dan zijn we bestellingen aan het klaar maken, of de planten aan het verzorgen. Het is dus altijd handig om voor een bezoek even contact met ons op te nemen.

  De planten staan niet allemaal bij ons bedrijf en wij zijn ook niet altijd aanwezig op de thuislocatie van het bedrijf. U bent natuurlijk van harte welkom om te komen kijken! Maak dan wel even een afspraak hiervoor.

  Het plantseizoen voor onze groenblijvers loopt ongeveer van begin oktober tot en met half mei, afhankelijk van de weersomstandigheden. Als het in de winter vriest kunnen de planten nog geleverd worden totdat de grond te hard wordt. Hoe warmer het is in het voorjaar hoe meer water de planten na het planten nodig hebben. Als het te warm of te droog wordt, dan is het risicovol om een plant te verplanten.